Onze experts

Marca van den Broek

Ondernemer, coach en trainer van ondernemers in de creatieve sector. Fanatiek blogger. Gespecialiseerd in content en online marketing voor fotografen, kunstenaars en andere creatieven.

Marcel Vergonet

Consultancy Jedi

“Online marketing en communicatie is een spel. Speel een bewuste rol in deze game, want met meer grip op de spelregels creëer je kansen.” Ik help bedrijven met webcare- en contentmarketing vraagstukken.

Xaviera Ringeling

Hoofdredacteur/ contentstrateeg

Álles met content, sinds 2002. Van strategie tot marketing. Gefascineerd door - en graag onderdeel van - de organisatie achter mooie content -   contentchefs.nl | contentcorp.nl | cloudredactie.nl

Bart Ensink

Online Marketing

Ik help bedrijven als senior consultant met de strategische en praktische inzet van online marketing bij Gladior.com. Voorliefde voor zoekmachine marketing, online marketing, innovatie, data, verandering en statistieken.

Bouke

Online marketeer, copywriter & trainer

Bouke helpt bedrijven aan betere online resultaten met tekst, techniek, training en advies.

Carina Jonker

Online Communicatie Adviseur

Ik adviseer zelfstandigen, organisaties en bedrijven over de mogelijkheden van online communicatie - Ik creëer, bewerk, structureer, organiseer en cureer content voor meerdere blogs en websites.

Christien Janson

Voor websites waar je blij van wordt. Vanuit een gedegen ICT achtergrond, met een liefde voor design en een passie voor contentmarketing. Van hosting, bouw en onderhoud tot design en training. Ik leer je eruit te halen wat erin zit!

Kim Dik

Nieuwsgierige marketeer die altijd op zoek is naar informatie, trends en ideeën voor vernieuwende proposities. Creatief maar altijd doelgericht.

Samira Salman

Ervaren marketeer die met veel nieuwsgierigheid de online ontwikkelingen volgt. Ze verbindt graag mensen en bedrijven met elkaar door middel van social media, content marketing en evenementen.