Na rijp beraad en veel strategisch gekader. Met missies, visies en meerdere SWOTs in de hand en onze doelgroep scherp gedefinieerd, was er geen andere optie meer mogelijk. Het was tijd voor een Content Collective magazine over ….content! Na de planfase, volgde de doe-fase. Dat ging voorspoedig en nu lees jij op Contenteer: het magazine over alles rondom content.

Wat vind je hier?

Allereerst natuurlijk artikelen over contentstrategie, contentorganisatie, contentcreatie en contentmarketing. We zijn een magazine, dus dat spreekt voor zich. Daarnaast willen we het leven van iedereen die met content bezig is ook gemakkelijker maken. Dat doen we door het bieden van tools, downloads, templates en binnenkort ook korte online cursussen waarvoor je je gratis kunt aanmelden.

Waarom doen we dat eigenlijk?

Wij houden van content. Wij houden van mooie content. Wij houden van content als vak. Wij vinden ook dat het een vak is. Zoals bij elk ander vakgebied heeft ook content een eigen plek nodig waar vakidioten elkaar over de bol kunnen aaien en de tent uit kunnen vechten (plus alles daartussenin). Met als gedeeld belang nog meer professionalisering voor de contentexpert (van verscheidene pluimage) en zijn dagelijkse werk.

Jesses, ik word er enthousiast van…hoe kan ik meedoen?

Door ons te bookmarken (doen mensen dat nog?), te volgen via Twitter, Facebook en/of RSS en door mee te praten over de onderwerpen die we hier opwerpen. Ben je contentmarketeer, contentstrateeg, contentmaker, contentfilosoof, contentproducent of op een andere manier structureel bezig met content? Denk je wat aan het werkveld toe te kunnen voegen met jouw opinie, kennis of scherpe vragen in artikelvorm? Dan is bloggen bij ons misschien ook wel wat voor jou.

Feestelijk en dus…oneliners

Terug naar de kern: we zijn live en dat vinden we het einde. Omdat we zo blij zijn, willen we aan één van onze nieuwe lezers (en dat zijn jullie allemaal) een leuk presentje geven.

Vertel ons in één zin waarom content belangrijk is. De beste oneliner wint een hipster-starterpakket.

Want jij vindt Contenteer al cool, voordat we mainstream zijn. Inclusief hipstersnor, hipsterbril en -pijp!

Accessoires die je van het ene op het andere moment in een hipster veranderen.

Accessoires die je van het ene op het andere moment in een hipster veranderen.

Daarnaast win je natuurlijk eeuwige contentroem, de enige roem die echt telt.

We hopen dat je meedoet, maar meer: we hopen dat je ons vaak komt lezen en ons deelt met al je contentvrienden. Het is aan!


5.721 keer gelezen Geschreven door en